Annonce

Sådan får du mere glansfuldt hår

De skiftende årstider kan være hårde for håret. Både vinter og minusgrader kan være med til at gøre håret ekstra tørt. Det samme gælder, hvis håret for alt for meget sol, så kan det også blive både tørt og livløst at kigge på. Der findes mange ting, som man kan gøre for at pleje håret bedre, men også forebygge mod for eksempel solen. Læs med her.

Hår kan være aldeles kompliceret. Nogle drømmer om langt hår med masser af glans og fylde. Andre har sådan et hår helt naturligt. Alle mennesker er forskellige når det kommer til håret og det skal ofte plejes forskelligt alt efter, hvilken type man har.

Der findes for eksempel hårprodukter til folk med krøller, og så findes der hårprodukter til folk med blondt hår. Man kan få et bredt udvalg indenfor hårprodukter, som alle kan noget forskelligt. Indenfor produkter til håret findes der også olier og styling cremer til forskellige slags frisurer og behov, særligt olier kan for nogle være med til at give mere fugt til blandt andet spidserne.

Hvis håret er tørt, er det for eksempel en god idé at bruge hårprodukter, som giver masser af fugt.

Læs mere her om blandt andet hårprodukter, og bliv inspireret.

Hårvitaminer kan give pleje indefra

Der findes mange slags hårvitaminer på markedet og de kan fås i forskellige smagsvarianter. Nogle er formet som bamser for eksempel. Hårvitaminer indeholder nogle vitaminer og mineraler, som menes at være gode til vores hår.

For nogle, kan hårvitaminer være med til at gøre, at man ikke fælder så meget hår og for andre, mener de, at deres hår er vokset hurtige. Men det er meget individuelt, hvilken effekt de har på folk. Du kan læse meget mere om anmeldelser på hårvitaminer på Hair Blog og læse meget mere om gode råd til hår og pleje generalt.