Annonce

Find tid til wellness i din hverdag

Det kan være svært at få tid til egenpleje, men det er i virkeligheden en vigtig prioritering, som mange glemmer at fokusere på. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få tid til wellness i din hverdag.

På tide med dig-tid?

Det er måske på tide med lidt dig-tid, og da skal du lytte til din krop og stoppe lidt op. Det hele handler om at prioritere, og det er heldigvis ikke umuligt at finde gode muligheder for lidt wellness i hverdagen. Man kan gøre det på forskellige skalaer. Der er den type wellness, som du kan unde dig selv hver eneste dag. Det kan være en lækker ansigtsrens, eller en lækker sæbe, som du bruger på badeværelset, med aromatiske olier, der virker beroligende og afslappende. Det kan være at sætte tid af til en lille halvtime i bad eller badekar hver aften. Det er tale om et pusterum, der giver dig en pause. Derfor er det en god ide at droppe at tage din telefon med ind i dit pusterum, så du får tid til dig selv uden forstyrrelser.

Ugentlig wellness

Du kan også lægge ind tid til ugentlig wellness, der er i en lidt anden skala, end den du laver hver eneste dag. Det kan være en ekstra lang udstrækning efter hjemmetræningen, eller måske en hel spa-dag derhjemme. Det er den dag du bruger den dyre hårmaske du købte sidste år og den der ansigtsmaske, som du aldrig ved, hvornår du skal få tid til. Du får fixet negle og brugt en lækker body lotion, så du kommer ud som et helt nyt menneske. Det handler ikke om at se godt ud, men om at føle sig godt tilpas i sin egen hud og føle, at man gør noget godt for sig selv.

Und dig lidt ekstra luksus

Når man virkelig skal unde sig luksus og wellness på den øverste skala, så kan man med fordel lægge ind et lille besøg til helenekilde badehotel. Her er du helt sikker på at finde roen og skabe en oplevelse for livet, som du kan gøre til en god vane.

Det er vigtigt at sætte sig selv højt på prioriteringslisten. Det er godt både for din krop og for dit mentale helbred. På Helenekilde Badehotel, finder du den perfekte wellness-oplevelse, og får et tiltrængt pusterum i din hverdag. Det er perfekt når du skal tage personlig wellness et skridt videre fra badeværelset derhjemme, til professionel luksus.