Uncategorised

Giv Tyskland en chance 

Tyskland kender du nok mest som det store land mod syd, du kører igennem, når du gerne vil videre sydpå. Italien, Frankrig, ja selv Østrig og alperne kalder. Men har du nogensinde overvejet at tage på Ausfahrt og udforske, hvad Tyskland har at byde på? Tyskland og tyskerne er nemlig ikke så strikse, når det kommer til stykket. Du kan således finde dit næste wellness-ophold syd for grænsen.  

Tyskland er meget mere end både motorveje, rastepladser, bratwurst og glühwein til juletid. Du kender måske Tyskland bedst som et gennemfartsland, men med over 80 millioner er det faktisk Europas folkerigeste. Og de er lige så rige på traditioner, som alle andre lande.  

Og hvad nu hvis du kunne tage lige syd for grænsen for at slappe af? Wellness ophold i Tyskland er slet ikke så umuligt, som det lyder. Du kan gå på opdagelse i den verden af gode tilbud, der ligger lige foran dig og finde et billigt ophold på hotel i en gren af Tyskland, som du endnu ikke har besøgt.   

Ein bisschen Frieden 

Tysk historie bugner jo ikke ligefrem af fred og ro. Men tyskerne i dag er et særdeles fredfyldt og venlig folkefærd, der bare gerne vil nyde deres fodbold med en god øl og pølse til. På den måde er de ikke meget anderledes end danskerne. Derfor er du også garanteret et stille og roligt ophold på en af de utallige wspahoteller, der findes i Tyskland.  

Faktisk har Tyskland en lang og rig historie med netop kurophold. I gamle dage, hvis man skulle have sjælefred, kunne man tage på kurophold i de sydtyske bjerge eller andre bakkede landskaber omgivet af gamle fyrsteslotte og naturlige kilder. Det gjorde stederne eftertragtede, dog var det kun de rigeste, der havde råd til den slags. 

Find et billigt kurophold 

I dag er det de færreste, der har råd til en forlænget weekend på et af Tysklands bedste spahoteller. Alting er lidt billigere syd for grænsen, og du kan spare masser af penge ved at gøre Tyskland til din næste wellness-destination.  

På vej hjem kan du så i øvrigt spare yderligere ved at gøre en god grænsehandel. Det er stadig en stolt tradition, som mange danskere fortsat gør, og man skal bare lige et smut over grænsen for at spare hundredvis af kroner på varer som øl, slik og spiritus. På den måde kan du slå to tyske fluer med et smæk.