Annonce

Fra dampende spa til dampende kaffe: Din guide til de ultimative spaophold i Jylland

Skal du på jagt efter ro og afslapning, er et spaophold et oplagt valg. Og i Jylland finder du nogle af de absolut bedste spaophold i hele landet. Her kan du trække dig tilbage fra hverdagens travlhed og forkæle dig selv med alt fra lækre behandlinger til afslappende saunagus. I denne guide vil vi tage dig med rundt til nogle af Jyllands mest populære spaophold, så du kan finde den perfekte destination for din næste afslappende weekendtur.

Helnæs Strandhotel: Leder du efter et spa ophold Jylland, hvor havudsigten er i top, er Helnæs Strandhotel det oplagte valg. Her kan du nyde et afslappende spaophold i smukke omgivelser tæt ved vandet. Hotellet byder på en lang række faciliteter, bl.a. en stor udendørs jacuzzi med plads til 12 personer og et dampbad med havudsigten som baggrund. Du kan også forkæle dig med lækre behandlinger og massager.

Læsø Kur: Læsø Kur er et prisvindende spaophold, som har en helt særlig plads i dansk spa-historie. Her kan du blandt andet nyde den berømte Læsø-saltvandsbade og det berømte Vesterhavsbad med alt, hvad det indebærer af hav, drønende bølger og salte dufte. Derudover kan du også vælge mellem en lang række behandlinger og velværeoplevelser. Hotellet trækker både danskere og udenlandske gæster til – og med god grund!

Hotel Vejlefjord: Hotel Vejlefjord har en helt unik atmosfære, som er med til at gøre spaopholdet helt særligt. Beliggende i smukke grønne omgivelser og med udsigt til fjorden kan du nyde alt fra afslappende sauna- og spa-oplevelser til skønne behandlinger og et lækkert måltid i hotellets restaurant. Få for eksempel en luksusansigtsbehandling eller en hot stone-massage – eller kig forbi hotellets økologiske mælkebar (der også har mokka)!

Comwell Kellers Park: Comwell Kellers Park er et spa-og konferencehotel beliggende i smukke, grønne omgivelser tæt ved Vejle Fjord. Her kan du nyde et væld af forskellige spa-oplevelser, fra skønne behandlinger til dampende saunaer og hyggelige spa-lounger. Comwell Kellers Park er også kendt for sin lækre mad – besøg restauranten og smag på både nordiske og internationale retter, mens du nyder udsigten over fjorden.

Jylland har meget at byde på, når det kommer til afslappende spaophold, og vi håber, at du har fået inspiration til din næste weekendtur. Om du er til havudsigt, nordiske herregårde eller hygge i smukke grønne omgivelser, er der helt sikkert et spaophold i Jylland, som passer til din smag og dine ønsker. Så læn dig tilbage, sluk telefonen og nyd en weekend fyldt med afslapning og velvære.