Annonce

Værd at vide om filler i læben

Filler er en af de mest populære ikke-invasive behandlinger i Danmark, og læberegionen er en af de mest efterspurgte områder fra klienter til at få filleren injiceret.

En bred vifte af filler-muligheder giver læger mulighed for fuldstændigt at tilpasse hver patients læbe filler behandling med deres specifikke mål og bekymringer, uanset om det er at skærpe læbekonturen, balancere læbeasymmetri eller proportioner, genoprette volumen eller tilføje et boost af hydrering for at udglatte subtile revner.

Filler i læben kan løse en række patientproblemer, og hvor det injiceres afhænger af, hvad patienten ønsker at adressere. For eksempel bør en patient, der søger en skarpere læbebue, forvente et injektionssted langs læbelinjens kanter, mens en person, der leder efter et generelt fyldigere udseende, vil få et prik på flere forskellige steder omkring både over- og underlæberne. På den måde tilrettelægges hver behandling individuelt til de behov og ønsker, som patienten har.

Overver du filler i læberne?

Du kan få dine læber lavet, uden at de ser færdige ud, og selvom der altid vil være anmodninger om den fyldige trutmund, har de fleste potentielle patienter en tendens til at gå efter den subtile, færdiggjorte æstetik.

Tilføjelse af volumen til læberne kan faktisk løse en række bekymringer, ud over blot at ønske et fyldigt look. Det kan fx være en rekonstruktiv injektion, der løser en medfødt hændelse eller en ulykke, der har skabt for meget arvæv i læberne.

Læber kommer i alle former og størrelser og kan også være asymmetriske, og ønsker om et mere symmetrisk udseende er den anden grund til, at folk kommer ind for korrigerende læbeprocedurer, der involverer læbefiller. At glide i et strejf af volumengivende fyldstof kan skabe en visuel harmoni, hvor læberne minder mere om hinanden i størrelse og form.

Forberedelse til behandlingen

Hver læge har deres egne regler, men generelt skal du i ugen op til en lipfiller-aftale, og mest afgørende, 48 timer før, holde igen med rygning, drikke alkohol, tage blodfortyndende medicin og diæt. kosttilskud, som perikon, E-vitamin og fiskeolie, fordi de blødgør blodet, hvilket kan føre til en større chance for blå mærker og hævelser.

Derudover skal du til en forundersøgelse, inden selve injektionen, hvor lægen kigger på dine læger og I sammen beslutter, hvad der skal ske. Det bedste her er en traditionel dobbelt-aftaleproces. Hvis du vælger kombinationsruten, skal du planlægge at være hos lægen et stykke tid, fordi konsultationen er vigtig, og at skynde dig igennem samtalen er aldrig hensigtsmæssig.

Bortset fra forventninger og personlige mål er en diskussion om potentielle risici og komplikationer lige så vigtig. Det er afgørende, at patienter forstår, at læbebehandlinger ikke er som at blive klippet – det er medicinske procedurer med reelle risici og potentiel bivirkninger.