Annonce

Hvordan hænger beauty og praktik sammen?

Træt af at du altid skal vælge imellem om du skal se smart ud, eller om du skal være klædt upraktisk til vejret? Danmark er desværre et land, hvor beauty ikke altid er praktisk, og hvor det omskiftelige vejr kræver at man er god til at påklæde sig praktisk. Men hvem siger at flotte outfits og praktiske outfits ikke kan hænge sammen, og ja til et vist punkt være en og samme ting? Praktisk tankegang kan give dig praktisk påklædning vejrmæssigt men på en smart måde. Læs mere her.  

Du kender det helt sikkert. Du har sammensat et fedt outfit og du er ved at være klar til at begive dig ud ad døren, inden du kaster et blik ud ad vinduet og ser. At det regner. Regn, din værste fjende for dig som vil se godt ud. Det ødelægger hår, makeup og outfit alt i en. Nu er du tvunget til at trække i regntøjet, og beskytte dig mod regnen, og så er du slet ikke beauty mere, nu er du kun praktisk. Men, hvem sagde at beauty og praktik ikke kan hænge sammen? 

Pæne praktiske løsninger er vejen frem for dig der ikke vil gå på kompromis 

Hvis du ikke vil gå på kompromis med stilen og det praktiske, kan det sagtens lade sig gøre at kombinere de to. Se bare disse smarte vinter ridestøvler, som gør vinteren på hesten lidt nemmere samtidig med at de er smarte.  

Lag, lag og atter lag er nøglen til det danske vejr, og hvis du anskaffer dig nogle gode items som er praktiske for dig, bliver det lidt nemmere. Med gode lag, kan du hele tiden sørge for at du ser fantastisk ud, helt uden at du skal gå ned på det komfortable. Der er ingen der gider at rende rundt og fryse eller være våde.