Annonce

En lille gave kan have stor betydning

Gaver er mange ting. Der er gaver som du giver af pligt og gaver som du giver af lyst. Derud over er der også gaver som kun har til formål at lave reklame for et eller andet. Gaver der ikke er forventede gaver, er ofte de allerbedste. En buket blomster fra kæresten på en træls tirsdag, bare fordi han eller hun tænkte på dig, er hundrede gange mere værd end den gave du fik af ham eller hende til jul. En lille gave kan have stor betydning ud over selve gaven.

Giv personlige gaver, når du giver gaver af pligt

Jul og fødselsdag er tiden for gaver ud af pligt. Alle ved det og alle synes det er en lille bitte smule træls. For at ophæve pligtdelen kan du gøre dine gaver mere personlige. Er du kreativ kan du strikke sokker til alle i familien i hver deres yndlingsfarve. Er du ikke kreativ kan du få lavet kuglepenne med tryk. Du kan få dem lavet helt personligt med modtagers navn og måske et lille symbol.

Gaver af ren lyst er de bedste

Den gave som ikke er forventet og som hverken er jul eller fødselsdag, behøver ikke at være ret stor, for at vække stor glæde og taknemlighed. Blomster, chokolade og vin er ofte brugt som impulsive gaver. Du kan også tænke ud af boksen og give kuglepenne med tryk som du selv har designet. Du kan vælge at sætte personens navn på. Vil du gøre det endnu mere personligt kan du få skrevet en lille hilsen. Det kan være erklæringen om din evige kærlighed. Det kan også være en intern frase. Et ord eller en lille sætning som kun du og modtager kender den fulde betydning af.

Små gaver som reklame for dit firma

At få en lille gave er altid rart. Uventede gaver er endnu mere rart. En lille gave, eksempelvis kuglepenne med tryk, fra et firma har flere funktioner. Som lille uventet gave gør den modtageren glad. Som reklame har den endnu større værdi. Kuglepenne med tryk er små reklamesøjler som virker igen og igen. Hver gang modtager bruger den nye kuglepen kommer han eller hun automatisk til at tænke over den samtale der foregik, da kuglepennen blev givet som gave. Ud over denne reklame er det også et visitkort som ikke bliver smidt i skraldespanden.