Annonce

Vælg den rette handelsplatform til kryptovaluta handel

Når du skal foretage krypto investeringer, så er det nødvendigt med en handelsplatform der understøtter og indeholder den form for kryptovaluta som du ønsker at handle med. En handelsplatform skal være sikker og brugervenlig, men også gerne en platform der er kompatibel i eksempelvis en app, så du kan være klar til at handle, uanset hvor du er og hvornår. Som første gangs investor, skal du ikke føle dig skræmt af de mange begreber indenfor kryptovalutaer. Læs gerne meget mere om en god start på diverse guides, som eksempelvis på cryptoex.dk eller sørg for at finde en social handelsplatform som cex.io, hvor du i diverse forummer kan få svar på dine spørgsmål og måske endda få gode råd fra andre og mere garvede investorer. 

Hver en handelsplatform har fordele og ulemper 

Enhver handelsplatform har fordele og ulemper. Der er dog nogle basisfaktorer der spiller ind i valget om en egnet og sikker handelsplatform, hvor du kan handle investeringer og eksempelvis kryptovalutaer uden bekymringer. Først og fremmest er det en god idé at kigge på hvilke omkostninger der er ved brugen af den pågældende handelsplatform. Nogle kræver gebyrer fra dit eventuelle udbytte, mens andre ikke gør. Ligeledes er der forskel på hvor mange penge du skal ligge for indbetalinger, hvilket kan have betydning hvis du gerne vil lave små investeringer til en start. Derudover er det der spiller størst hos brugerne, er brugervenligheden. Her er det vigtigt at du nemt an tilgå og få overblik over indholdet og foretage hurtige handler. Som tommelfingerregel kan du tage et kig på de mest populære med mange brugere, så burde du ikke gå helt galt i byen med en handelsplatform. 

Så let er det at foretage din første kryptoinvestering 

Når du først har fundet frem til den handelsplatform som du ønsker at anvende, er du allerede rigtig godt på vej til din første investering. På handelsplatformen opretter du en bruger, det kræver oftest kun ganske få klik. Derefter venter du et par minutter og venter på din konto bliver verificeret. Det er verificeringen der skal øge din sikkerhed når du investerer. Derefter er du klar til at finde den kryptovaluta du ønsker at handle. Indsæt det beløb du ønsker at investere for på handelsplatformen, vælg din ønskede kryptovaluta og tryk køb. Tillykke, nu har du foretaget din første investering. Du kan nu kalde dig investor, læne dig tilbage i sofaen og holde øje med udviklingen for din investering og afgøre hvornår det igen er tid til at sælge. 

Invester i flere forskellige kryptovalutaer 

Når du skal foretage en investering, er der en vis risiko. Det er ikke alle investeringer der ender ud i et overskud. For at nedbringe usikkerheden for et tab, så bør du investere mindre beløb i flere forskellige kryptovalutaer. Dermed sikrer du, at du ikke mister alle dine penge, hvis en enkelt type af valutaer skulle falde i værdi, inden du igen sælger den videre. Det er både godt og skidt med store udsving i værdien.