Diverse

Indret dit hjem med en biopejs 

Elsker du åben ild og bål? Måske er du dog lidt bekymret for alt desod, der sviner rundt omkring? Med en biopejs kan du tænde op for ilden og hyggen indenfor. En biopejs brænder med bioethanol, og det er derfor også et af de mest miljøvenlige alternativer til en rigtig pejs, du kan finde på markedet.  

Bål og åben ild kan være rigtig hyggeligt i alle stunder lige fra de lyse sommernætter til de tidlige vinteraftener. Mange elsker også at tænde op i pejsen derhjemme ikke bare for varmens skyld, men også fordi det skaber en rigtig dejlig stemning. Dog er der nogle miljømæssige ulemper ved at fyre en masse træ af, som er svære at komme udenom. 

En biopejs for miljøets skyld 

Pejse og brændeovne sviner forskelligt alt afhængig af, hvor gamle de er blevet, og hvilken model det er. Med en biopejs behøver du aldrig mere spekulere over, om din hygge skal være dårligt for klimaet. En biopejs brænder bioethanol af i åbne flammer, der til forveksling ligner et lille bål. Dog slipper du for gener som sod, aske og kraftig røglugt, da bioethanol er noget af det reneste brændsel på markedet. 

Samtidig er den mobil, så du kan flytte rundt på den, som du har lyst til. Den er yderst sikker, da den er designet til hjemmet, så den kan stå alle steder inden døre. Du kan også finde biopejse, der står fast op ad væggen. Uanset hvordan du ønsker at indrette dit hjem, så kan du være sikker på, der er en biopejs, der passer til.  

Gør biopejsen til en del af hjemmet 

Hvis du er rigtig smart, kan du også gøre biopejsen til en fast del af hjemmet ved at koble den til din smartphone via en app. På den måde kan du tænde og slukke via din telefon, og du slipper for at rejse dig, når du ønsker at sprede hygge fra sengen. Det er den smarte løsning på et problem, vi alle kender til 

Du kan læse meget mere om biopejse og andre miljøvenlige alternativer til ild fra bål og afbrænding af træ. Det er sikkert, at biopejse bliver meget mere normale i fremtiden, så du kan allerede i dag tage et kig ind i, hvor verden for pejse og brændeovne er på vej hen. Du kan fremtidssikre din hygge allerede nu og investere i en biopejs til dit hjem.