Diverse

Find den bedste kontorstol

Når du skal vælge en kontorstol, så skal du finde den bedste. Du sidder trods alt på stolen hele dagen. Her kan du læse mere om, hvilke kontorstole der passer bedst til dig og din siddestil. Det handler om at finde en kontorstol, der passer ind ikke bare i stilen på dit kontor, men også passer til din krop.  

Når du skal vælge en kontorstol, så skal du altid tænke ergonomisk. Hvordan passer kontorstolen til din krop? Det er samspillet mellem din krop og kontorstol, der er i fokus. Hvis du sidder forkert, kan du ende med at få skader i ryg, nakke og lænd. Du skal derfor finde en bedst i test kontorstol, der passer til din krop, så du undgår de klassiske skader, man ofte forbinder med et kontor.  

Samspil mellem krop og kontor 

Det er vigtigt du finder den bedste kontorstol til dig og dit kontor. Men du kan også selv sørge for, at du får de bedste betingelser for at sidde på en kontorstol. For hver time du arbejder, er det en god idé at tage fem minutter, hvor du lige strækker ud. Så ryger blodet lidt rundt i kroppen og du undgår at bliver stiv i ryg, nakke og lænd. Så giver du også dit håndled en pause, så du undgår museskader i det lange løb.  

Når du har fundet en ergonomiske kontorstol, der fuldender dit kontor, så kan du overveje, hvordan andre dele af dit kontor spiller sammen med din krop. På lyys.dk kan du læse meget mere om, hvordan du bedst indretter dit kontor, både med en god ergonomisk kontorstol og belysningen.  

Har du den rette belysning på dit kontor? Hvis der er for mørkt, kan det skade din øjne at kigge ind i en skærm. Det samme hvis der er for lyst.  

På den måde kan du opnå de optimale betingelser for en harmonisk arbejdsdag.