Annonce

Skønheden ved gode slanger og koblinger

Skønhed betyder meget for de fleste kvinder. Det samme gør mode og stil. Det er vigtigt at se godt ud, hvis man skal have det godt med sig selv. Her kan make-up og fashion gøre en del, men skal man helt op i det høje C, så er det vigtigt at den mentale del følger med. Den indre ro, selvværdsfølelse og selvtillid gør os alle smukkere. Det mentale er vigtigt, og det samme er det fysiske velvære. Er du i god form, så stråler du mere. 

Men hvad sker der, hvis du en morgen kommer ud i bryggerset og ser at vandet flyder over det hele? Formentlig fordi en vandslange er sprunget læk, eller en kobling er smuttet. Vaskemaskinen har måske tømt alt sit beskidte vaskevand ud over gulvet, i stedet for i afløbet. Bare på grund af en slange eller kobling, der har overskredet sin udløbsdato. Hvor smuk er man lige i den situation? Her er Fontenay heldigvis leveringsdygtig i slanger og koblinger, der kan redde din dag. 

Ny slange og kobling 

Der står du og har totalt tabt masken. Hvad skal du gøre, når du ikke kan vaske tøj, så du kan få rent på til festen på fredag? Pludselig er selvværd og mentalt overskud skrumpet ind til et minimum. Men der er håb, for heldigvis har Fontenay et gigantisk lager med slanger og løsdele, også til dit bryggers. Et lager med over 30.000 enheder sørger for at alt kan skaffes.  

Kan du ikke selv skifte ud, så ring efter VVS-manden. Så skal der nok komme styr på det hele igen. Det bliver godt igen, helt sikkert. Når alt er køreklar igen, så vil du have lært noget helt nyt, nemlig skønheden ved gode slanger og koblinger. Det er et herligt syn.