Diverse

Nyd ferien uden bekymringer

De fleste kender alt til at være stresset på ferien. Har du nu husket at slukke ovnen? Er døren overhovedet låst? Nu kan du mindske dine bekymringer med et alarmsystem, der holder dit hjem trygt og sikkert, mens du er på ferie eller bare ude af huset. Så kan du slappe af ved poolen med god samvittighed og få den ferie, I fortjener.

Hvis I skal på ferie i sommerperioden, så følger bekymringerne helt automatisk med. Hvad nu hvis I får ubudne gæster, mens I væk? Det er aldrig sjovt at have indbrud, mens man er væk, og bare bekymringerne kan ødelægge den glade feriestemning.

Med de bedste alarmer uden abonnement kan du sikre dit hjem og dine værdier, mens du er på ferie. Det betyder, at du og din familie kan dase på stranden eller tage på bjergvandring uden at bekymre jer om, hvad I vender hjem til. Det sikrer ikke bare jeres hjem, men også jeres optimale ferieoplevelse.

Hav fuld kontrol over alarmerne

Alarmerne uden abonnement er billigere på den måde, at du sparer vagtcentralen væk. Hvis der skulle ske noget, mens du er ude af huset, får du en besked direkte på mobilen. Så kan du træffe et hurtigt og effektivt valg og ringe efter politiet eller andre, der kan tage sig af det. Alarmen fungerer lige så godt i hverdagen som den gør på ferier og beskytter din bolig til enhver tid. Også om natten når I sover.

Hvis du investerer i et alarmsystem med indbygget kamera, kan du få billeder på telefonen direkte fra hjemme, når alarmen går i gang. Hvis nogen ved et uheld skulle have sat alarmen i gang, kan du træffe det rigtige valg derfra. Så sender du ikke politiet ud efter svigermor, der kommer på uanmeldt besøg, som hun plejer. Et alarmsystem med kamera sørger for, at du kan træffe de valg, der er bedst for dig og din bolig, oveni at du sparer penge i sidste ende.