Uncategorised

Husker du at få lavet regnskaberne i din onlinevirksomhed?

Det er fedt at drive sin egen onlinevirksomhed, blog eller andet. For her handler det jo netop om de ting og emner, som du brænder for. Men det sjove kan hurtigt gå ud af det, når det kommer til at lave regnskaber og holde styr på frister, moms og skat.

Men du ved jo godt, at det er nødvendigt. Sejler det med bogføring, momsbetaling eller anden afregning til skat, da kan det blive en dyr fornøjelse for dig.

Heldigvis behøver du ikke selv sidde og svede over regnskaberne mere. Du kan outsource dit regnskab til et firma og koncentrere dig om at drive dit firma.

Vil du vide hvordan? Se her.

Giv dig selv en sjovere hverdag

Ved at lade et eksternt firma stå for dine regnskaber, er du sikker på, at alting bliver lavet rigtigt. At bogføringen er som den skal være, at frister overholdes, og at tallene stemmer.

Imens kan du bruge dit talent og dine kræfter på at lave lækre indlæg til din blog, på at skrive, fotografere – lave events eller konkurrencer for dine mange besøgende og følgere. Du kan kort sagt bruge den ekstra tid på at gøre din forretning bedre, sjovere og større, mens andre tager sig af regnskabet for dig.

Du kan her se nogle af de opgaver, et professionelt regnskabsfirma vil kunne hjælpe dig med:

  • Styring af hele dit bogholderi
  • Digital bogføring
  • Controlling på tal og regnskaber
  • Hjælp til digitalisering af dit bogføringssystem

Har du digitaliseret din bogføring?

Du ved måske allerede, at der er kommet nye regler for, hvordan du skal bogføre i din virksomhed?

I fremtiden vil det blive sådan, at alle virksomheder, uanset størrelse, skal til at bogføre i et digitaliseret bogføringssystem, hvor alle bilag lægges ind og gemmes digitalt sammen med posteringerne i dit bogholderi.

Bruger du ikke allerede et digitalt bogføringssystem i din virksomhed, kan et professionelt regnskabsfirma hjælpe dig med omstillingen, så du er på forkant med de nye regler for digital bogføring. De kan også hjælpe dig med at forstå reglerne omkring arkivering og sikkerhedskopiering af vigtige regnskabsmæssige dokumenter.