Annonce

Guide: Sådan holder du en romantisk jul med din kæreste

Er det første gang, at du skal holde jule med kvinden i dit liv, så ser du måske gerne at den bliver så perfekt som muligt. Julen, er i forvejen i magisk tid, også når det kommer til kærlighed. Måske er i begge jule-mennesker med stor ’J’, og det er kun fordelagtigt. Den første jul sammen, er altid spændende, men der findes en masse forskellige ting i kan gøre, for at fulende oplevelsen. Læs med her.  

De bedste julegaver 

Julegaver, hører for det meste med når man holder juleaften sammen. Hvad enten i holder julen i Danmark eller et andet sted, så kan gaver stadig glæde. Hvis julen skal holdes i Danmark, så kan du jo med fordel kræse lidt ekstra om din udkårne med mange betænksomme gaver. Overraskelser, er der en del kvinder som kan lide. Så hvis du allerede kender hendes yndlingsdufte, parfumer eller skønhedsbrands, så kunne du eventuelt give hende sådan en gave. Et andet godt tip er at give en oplevelsesgave. Hvis hende, som skal have gaven, ikke er så materiel, eller bare ikke ønsker sig noget, så er mindeværdige oplevelser guld værd. Find de bedste oplevelsesgaver til hende, og glæd hende med uforglemmelige minder. Denne gave, er også særdeles god til hvis I rejser væk i julen og vil spare på bagagepladsen.  

Tag på romantisk juleferie 

Det står ikke skrevet nogle steder, at man absolut skal holde ferien på samme vis som alle de foregående år. Heller ej, at man skal holde ferien i Danmark. Hvorfor ikke tage en uge eller to på ferie i sydens sol? Har du eller I, aldrig prøvet at fejre julen i et andet land, så er det helt sikkert værd at prøve. Ikke nok med at slipper en smule fra juleræset, men I kan også sidde i badetøjet ved en pool? En anden mulighed kunne også være at tage nogle dage i en Europæisk storby eller lignende. Her bliver julen også fejret med manér mange steder. Så hvis i begge elsker alt, hvad der er at elske ved julen, så kan I jo tage en romantisk storbyferie.  

En stor julefest 

Det er måske ikke den mest romantiske juleaften, men hvis julen skal holdes herhjemme og i selskab med familierne, kan I jo være hosts. Måske i kunne invitere familierne på begge sider, og så stå for at huse alle sammen, samt lave maden. Måske der også kommer en dag, hvor generationsskiftet i forhold til juleaften alligevel skal ske, så er det jo godt med træning på forhånd.  

Juleaften kan også holdes alene sammen herhjemme i Danmark. En stille og rolig aften, med god mad, julefilm og masser af hygge, kunne også danne rammerne for en romantisk juleaften.