Diverse

Gør din bolig unik

Jeg elsker unikke boliger. Det er fint, at man følger trends og mode, men der må bare gerne være de små detaljer her og der, som fortæller en historie om personen, der bor i hjemmet. Vores bolig er et af de steder, vi tilbringer allermest af vores tid, så det giver god mening, at vi prøver at få den til at føles hjemlig. Og her synes jeg, at der skal være plads til de sjove, finurlige og personlige detaljer. Det gælder bare om at finde frem til dem.

Udtryk dig med kunst

Du behøver ikke selv at male kunsten til din væg, men den kunst du vælger at hænge op, kan i høj grad være med til at påvirke hele hjemmets atmosfære. Det kan være minimalistisk, klassisk eller farvestrålende. Det vigtigste er blot, at det giver dig en form for værdi. Måske bliver du glad, når du ser på det, men det kan også være, det får dig til at reflektere. Lige meget hvad, skal det helst have en form for positiv virkning på dig.

Der er mange, der godt kan lide tanken om at hænge noget flot kunst på væggene, men har svært ved at finde den. Her er Mynewart.dk blandt andet en god side at kende til. Du har muligheden for at blive inspireret, få dig et god indtryk af udvalget og finde frem til, hvad der passer bedst til din bolig. Vær ikke bange for at vælge noget med farver, hvis det gør dig glad. Selvom du ikke ser lignende kunst hjemme hos dine venner, er der intet i vejen med at have noget, der er unikt og anderledes.

Når det kommer til at finde den rette inspiration, er det en stor hjælp at benytte sig af sider som mynewart. Man kan nemt føle, at man bare ser det samme igen og igen, når man kigger i boligmagasiner. Her er det ofte hele rum, der er indrettet efter den aktuelle trend. Men for at give indretningen et personligt twist, kan det være rigtig effektivt at kigge efter unikke varer online, der kan tilføjes til boligen.

Alt behøver ikke at matche

Selvom matchende designs og farver måske virker tilfredsstillende for øjnene, kan det give et helt særligt udtryk, når man kombinere forskellige varer. Et “mismatch” kan sagtens være en stil i sig selv, og man ser ofte, at folk bevidst har valgt at købe 6 forskellige slags spisebordsstole til deres spisebord. Med et mismatch har du muligheden for at udforske mange forskellige stilarter. Nogle gange vil du måske opleve, at det kommer til at skabe et “sammenstød” af stilarter, men her gælder det bare om at prøve sig frem. Du kan ende med at finde en sammensætning af møbler og dekoration, der ser helt fantastisk ud.

Hvis du gerne vil skabe lidt ro i kaoset, kan det være et fordel at udvælge et farveskema, som du vil holde dig indenfor. Meget forskellige farver kan nemlig i højere grad virke forstyrrende end meget forskellige designs kan. Giv dig selv lov til at eksperimentere og se dit hjem som et løbende projekt, der kan udvikles igen og igen.