Diverse

Flyt boligindretningen ud under åben himmel

For de fleste mennesker er det helt naturligt at indrette hjemmet efter alle kunstens regler. Det skal være funktionelt – men også hyggeligt at være her. Vægge males og tapetseret. Møbler købes og rykkes rundt til de står perfekt. Og med lidt smukt på væggene har man sat prikken over i’et. I hvert fald til man synes der skal ske noget nyt. Eller til der kommer nye tendenser, som man gerne vil have i sin bolig.  

Vi har boliger langt ud i haven 

Men i løbet af de seneste 5-6 år er mange af os ikke stoppet med at indrette os inden døre. Der er kommet et øget fokus på også at indrette sig udenfor. Således er flere og flere begyndt at tage indretningen med ud i haven, på terrassen og altanen. Så hvor man tidligere syntes det var vigtigt med en lækker sofa i stuen, er det nu også noget man ønsker at have uden døre. På den måde er  grænserne for hvad der er ude, og hvad der er inde, blevet mere flydende. Og vores udendørsarealer er blevet en naturlig forlængelse af vores hjem.  

Haven er ikke hvad den har været 

Men lige som vi alle indretter os forskelligt inden for, så gør vi det også udenfor. Og en af grundene til det er, at vi bruger haven og terrassen på en helt anden måde end tidligere. Her var det primært et spørgsmål om at give ungerne græs under fødderne. Måske var der også en køkkenhave med lidt salat og nogle bede med blomstrende stauder. Sådan er det ikke længere. I dag skal haven ikke blot være et praktisk opholdssted. Det skal også være hyggeligt at være der. Nøjagtig lige som resten af vores hjem.  

Hent inspiration hos andre 

Har du fået mod på at rykke din indretning med udenfor? Men er du i tvivl om, hvordan du bedst indretter dine udendørsarealer? Så er der god hjælp at hente flere steder på internettet. Både hvad angår selve indretningen. Men også når det kommer til hvilke ting du eventuelt kan overveje at have derude, for ekstra hygge. Du kan også tjekke diverse forbrugertest ud og se, hvilke anbefalinger andre giver alt fra fuglebade til ukrudtsbrændere.  

Følg din egen vej – ud i haven 

Der er som sagt ingen grænser for, hvordan man kan indrette sig. Hverken ude eller inde. Det vigtigste er, at man indretter sig, som man selv synes. Så man trives med det og kan lide at opholde sig i det. Så følg hellere din mavefornemmelse en tidens trends, når du går ud og går i gang.