Annonce

Det siger din bil om dig som menneske

Har du nogensinde tænkt over, at de genstande, som vi anvender meget i vores dagligdag, på et tidspunkt kommer til at afspejle vores personlighed på den ene eller den anden måde. Ting som vores mobiler, vores hjem, vores tøj og i den grad vores biler, bliver med tiden præget af vores vaner, vores personligheder og vores spøjse og sjove tendenser. Har du overvejet, hvad din bil siger om dig som menneske? 

Generelt findes der mange stereotyper omkring bilejere. Måske passer du ind i dem, og måske ikke. Uanset hvad, så siger din bil alligevel lidt om dig som menneske. Det kan være, at vores antagelser ikke rammer helt plet, men vi har i hvert fald givet et godt gæt på hvordan, du er som menneske ud fra, hvilken bil du her. 

Den lille, smarte og klassiske Fiat 500 

Du kender helt sikkert til den klassiske, lille, smarte og efterhånden ikoniske Fiat 500. Når vi tænker Fiat 500, så tænker vi med det samme på den hvide model uden tag. Denne bil er ofte udstyret med pink plysdyr i bakspejlet og medfølger gerne en eller to chihuahuaer som medpassagerer. Hende, der kører Fiat 500’eren, ved næppe det store om bilforsikring, hvordan man skifter dæk, eller hvordan man fylder sprinklervæske på. For hende er bilen lige såvel et mode item som et transportmiddel, og den lille bil fyldes dagligt med veninder, imens pop hitsene flyder ud af højtalerne.  

Den gamle øse fra før årtusindskiftet 

Måske har du en veninde, som kører rundt i en gammel spand, der næsten er ældre end dine forældre. Bilen er købt brugt på den blå avis, og er i den grad tænkt som et transportmiddel og egner sig næppe som modeitem. Her er holdningen, at en gammel spade er bedre end ingen bil, og hun ved udmærket godt, hvordan man skifter dæk og fylder sprinklervæske. Hun gør det gerne selv for at spare penge, og lever praktisk talt i bilen, som er hun elsker på trods af dens mange år på bagen.  

Firhjulstrækkeren – en ordentlig basse 

Når vi siger firhjulstrækker, så tænker du måske et ordentlig brød af en mand. Men som kvindelig bilejer, er dette ikke altid forligneligt. Her forestiller vi os typen, der er engel udenpå men en djævel indeni. Der spilles hår rap i højtalerne, men der træder en nydelig kvinde ud af bilen som på trods af sit milde ydre, godt kan være rap i replikken. Hun er arrig på vejene, og ingen skal komme i vejen, hverken når hun kører bil eller generelt i livets gang. Hun får altid sin vilje og ved hvad hun vil.