Annonce

Derfor bør man behandle sit træ

Man bruger træværk til rigtig meget. Især udendørs har rigtig mange forskellige møbler og terrasser i træ. Træ udendørs skal helst kunne stå i mod lidt af hvert. Det gælder blandt andet vind og vejr. For at forlænge levetiden på træet, kan det derfor være en god ide at behandle træet. Sioo:X har nogle gode produkter til behandling af træ udendørs. 

Man kan finde sin Sioo forhandler online. På hjemmesiden https://www.nicetapet.dk/sioo-traebeskyttelse kan man blandt andet finde god Sioo træbeskyttelse til produkter af træ udendørs som såvel indendørs. Produkterne indeholder midlet kisel. Dette produkt er med til at trænge så dybt ind i træet som muligt. Dette skaber en god fysisk barriere på træet. 

Sioo behandling på terrassen

Sioo terrasse behandling er med til at gøre terrassens træ bedre og stærkere. Produktet trænger langt ind i træet. Dette gør, at terrassen ikke bliver glat. Samtidig sørger man for, at træet bliver vandafvisende. Derudover har snavs og skimmel sværere ved at trænge ind og gøre træet råddent. Efter noget tid skifter træet til en flot sølvgrå farve. 

Den sølvgrå farve kommer naturligt frem i træ efter tid. Sioo:X er blot med til at fremskynde denne proces. Man gør det desuden uden at skade træet. Sioo:Xs produkter er nemlig naturlige. Der fremkommer ingen giftstoffer i midlerne. Produkterne hos Sioo:X er tilpasset til udendørs brug. Her er der størst virkning. Dog kan det også bruges indenfor. 

Hvor ofte skal produktet påføres?

Kombinationen af kalium og kisel i Sioo:X produkterne er med til at styrke overfladen på træet. De går ind og binder træfibrene bedre sammen. Det er en hurtig, nem og effektiv måde at behandle træ på. Desuden kan beskyttelsen holde i op til 15 år efter påføring. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at påføre midlet endnu en gang.