Annonce

Deler du dobbeltdynen eller tager du hele dynen selv

En dobbeltdyne er oplagt hvis du har en dobbeltseng, og en partner at dele den med, men den kan også være et hyggeligt supplement hvis du elsker at ligge for dig selv, og rulle dig helt ind i dynen.

Hvis I er et par, så kan det være en fordel ikke at skulle kæmpe med at få to dyner til at dække jer om natten, men ud over at tjene som noget der bringer par tættere sammen, så er der også nogle andre parametre I skal tage i betragtning når der skal vælges en dobbeltdyne.

Hvilket fyld vil I gerne have, og hvor stor skal den være, for ikke at tale om hvor stor den skal være, det er meget normalt at et par ikke er lige store rent fysisk, og der skal man huske at vælge en dobbeltdyne efter den største.

Dobbeltdynens fyld og bæreevne betyder meget

Når det kommer til at vælge fyld i din dobbeltdyne, så kan du som udgangspunkt vælge 3 slags, der hver har deres helt egne egenskaber og kendetegn, det mest normale fyld er dun, som giver en glimrende isoleringsevne, hvilket betyder at I kan holde jer varme, mens kroppen får lov at ånde.

Den anden type fyld er fiber, som primært er populært af den årsag at de kan laves allergivenlige, og de kan laves til en billig penge, som er nemme at vaske og tørre.

Den sidste normalt forekommende type fyld er naturprodukter som silke og uld, som bestemt er en del mere specielle, og derfor ikke bruges så tit.

Bæreevnen er et udtryk for dynens isolationsevne, jo højere jo bedre, den høje bæreevne betyder at fyldet i dynen er let og indeholder meget luft, og dermed kan holde dig varm, men bæreevnen angives kun for dyner med naturfyld.

Hvilken dobbeltdyne skal du så vælge?

Hvad vil den bedste dobbeltdyne være for dig? Hvordan skal du vælge når nu der er så meget at vælge mellem?

Den nemme løsning vil være at gennemgå nogle af de tests af dobbeltdyner der findes derude, hvor du som regel kan gå direkte fra testen til butikken for at købe med det samme, hvis du gerne vil foretage et køb i en fart.

Du kan som regel finde den der er bedst i test, men også det bedste køb til prisen, hvis du har fokus på at få den bedste værdi for pengene.

Så er det spørgsmålet om du vil gå på kompromis med din nattesøvn, og tage et produkt der ikke nødvendigvis er det bedste.

En anden spændende ting er at du kan vælge dyne efter helt andre parametre som dyrevelfærd og miljø, om der er brugt kemikalier i fremstilling af produkterne, så du kan vælge produkter med god samvittighed, og på den måde sove endnu bedre.

Så der er god mulighed for at sætte dig rigtig godt ind i hvad det bedste er for dig, og afgøre hvad der er vigtigt for dig når du skal købe en dobbeltdyne.

Husk også at du har den fordel, at når du bestiller over nettet, så har du 14 dages returret ifølge fjernsalgsloven, og har på den måde mulighed for at fortryde købet hvis du hellere vil have noget andet, men hvorfor ikke vælge det rigtige første gang der skal vælges, i stedet for at skulle til at sende varer tilbage.