Annonce

Begynd med at investerer 2023

Hvis du skal i gang med at investerer i aktier, Så vil jeg helt klart anbefale dig at kigge nærmere på Tryg aktier. Hvis du passer på dig selv, så er du også forsikret og det kan være du er forsikret igennem tryg, som faktisk er et af de mest kendte forsikringsselskaber i Danmark og de har da også en førende position på markedet både i Danmark men også Skandinavien. Tryg blev grundlagt i 2002 og har siden formået at vækste deres forretning til en af de største i forsikringsbranchen.

Når det er sagt så har de dog også deres udfordringer de skal klare sig igennem, hvis de skal blive ved med at holde deres førende position i Danmark, for vi danskere elsker at spare penge og hvis vi kan spare nogle hundrede kroner på vores forsikringer, ved at skifte til et andet selskab så gør vi det. Det er et af de største problemer som tryg skal formå sig at komme igennem. Selvom de har været gode til at holde på deres kunder og få nye kunder, så er der kommet rigtig mange nye til i branchen og det er altså med til at presse prisen i bund og dermed og indtjeningen i firmaet.

Når det så er sagt, så tror jeg stadig meget på aktien. Hvis vi kigger på aktien over det sidste år, så har den selvfølgelig haft sine op og nedture, men den har faktisk haft et ret stabilt år. Det man kan se med grafen er at den typisk har en måned eller to hvor den falder, for derefter at stige kraftigt igen. Der kan derfor være gode penge at tjene, hvis du formår at købe aktien når den er nede og sælge den igen når den stiger.

Jeg håber du er blevet klogere på tryg aktien og har fået mere blod på tanden til at investerer!