Forside

dan-formsma-v340NKLKUXk-unsplash

Makeup-artist

Cecilie Sandra Hilleborg

Hej og velkommen til min blog! Her blogger jeg om fashion og beauty. Jeg er uddannet makeup-artist i 2016 og arbejder nu freelance på forskellige tv-produktioner.

Her vil jeg dele alle mine bedste fashion-råd og beauty-tips til dig, der ønsker at forskønne dit liv. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

XO
Cecilie Sandra

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med mig, så kan du kontakte mig her og jeg vil forsøge at svare så hurtigt som muligt.

Hygge og personlighed er de største boligtrends i øjeblikket

Et hyggeligt hjem; Det er sikkert dét, de fleste drømmer om, når de skal indrette deres nye bolig, men hvordan indretter man sit hjem, så det er hyggeligt at være i? Det er uden tvivl forskelligt fra person til person, hvad man definerer som et hyggeligt hjem, men en personlig indretningsstil kan på mange måder hjælpe hyggen godt på vej.  Skab personlighed i hjemmet I mange år har den nordiske minimalisme præget tendenserne indenfor boligindretning og interiør, og det har i langt tid været moderne at indrette så minimalistisk og stilrent så muligt, men sådan er det ikke længere. I dag er det i langt højere grad på mode at indrette sit hjem så personligt som muligt. De sidste par år er der kommet flere og flere boligblogs på de sociale medier, og det de hver især har tilfælles er, at indehaveren af profilen og boligen indretter med en personlig indretningsstil, men hvad er egentlig en personlig indretningsstil? En personlig indretningsstil er en måde at indrette på, hvor det er tydeligt at fornemme, hvem der bor i hjemmet. Det er langt fra svært at indrette med en personlig stil, og det er heller ikke ensbetydende med, at man ikke kan følge diverse trends indenfor boligindretning og interiør, det handler blot om, at man formår at skabe personlighed i hjemmet. Skab hygge i hjemmet Vi danskere elsker hygge, og derfor er det naturligt for os at forsøge at gøre vores hjem så hyggeligt som muligt. Der er mange måder at skabe hygge i hjemmet på, f.eks. kan man putte en masse puder, tæpper og stearinlys ind i hjemmet. Hvis man kigger på, hvad der trender indenfor boligindretning i øjeblikket, så er det også tydeligt, at hygge er kommet på mode. Hos Packhouse finder man eksempelvis et stort udvalg af interiørgenstande, som kan bidrage til at skabe hygge i hjemmet. Møbler kan også være med til at skabe en hyggelig fornemmelse i hjemmet. Du kan f.eks. udstille alle dine finurlige nipsting i et vitrineskab, hvilket også vil bidrage til en personlig indretningsstil. Vitrineskabe er kommet på mode igen, og heldigvis finder du et stort udvalg af vitrineskabe hos Packhouse fra kendte mærker såsom Nordal. Vitrineskabe kan på mange måder bidrage til at skabe en personlig indretningstil, og hvad enter du foretrækker et nordal vitrineskab, et sort vitrineskab eller et eg vitrineskab så kan du med garanti finde et vitrineskab, der vil passe perfekt ind i den personlige indretning hos Packhouse.

Læs Mere »

Hvad skal du investere dine penge i?

Der er masser af muligheder, når det kommer til at investere, og det kan betyde, at det kan være lidt svært at finde ud af, hvad der egentlig er bedst at investere i. Skal det bare være almindelige aktier? Måske kryptovaluta? Det er i sidste ende op til dig selv, men det er godt at lægge ud med en god grundlæggende viden om de forskellige muligheder. Skal du investere i guld? Det er måske ikke det, man oftest hører om, men guld er et udmærket valg, når det kommer til at investere. Guld er et værdifuldt materiale, der har en vis stabilitet på aktiemarkedet, og guldinvestering er derfor ikke nogen dum idé, hvis du er på udkig efter noget, der ikke påvirkes for nemt af kriser og inflation. Guldpriser er primært steget over en lang periode på mange år, og det er derfor god grund til at tro på, at det fortsat vil blive ved med at stige i værdi. Det er altså et godt valg til en mere sikker investering. Udforsk kryptovalutaens verden En af de mere nye investeringsmuligheder er kryptovaluta, hvor især Bitcoin har tiltrukket sig store mængder af opmærksomhed. Denne form for digitale valuta er for mange et lidt mærkeligt og uhåndgribeligt koncept, men der er på samme tid mange, der har oplevet stor succes ved at investere i blandt andet Bitcoin. Hvis du er en nysgerrig type med en interesse for at sætte dig ind i nyere tendenser – især digitale tendenser – så er investering i kryptovaluta altsåp ikke noget dårligt bud. Helt almindelige aktieselskaber Du kan også vælge at købe aktier ved et helt almindeligt aktieselskab. Dette er nok det, de fleste automatisk tænker på, når der nævnes ”investering”, og aktiemarkedets popularitet er et godt bevis på, at der kan være masser af penge at tjene ved at købe aktier fra selskaber. Hvilket selskab du vælger kan dog have stor effekt på dit afkast, og det er typisk en god idé at lave risikospredning ved at sørge for at købe aktier i flere forskellige selskaber, så du har en større chance for at opnå en gevinst, selvom kurserne skulle falde på nogle af aktierne.

Læs Mere »

Investering for teknologinørderne

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange penge at tjene på at investere, og det er ikke kun noget for rige forretningsmænd. Mange almindelige mennesker benytter sig af fordelene ved investeringer, og det betyder, at de på sigt har flere og flere penge at gøre godt med. Investering er altså for alle, og det gælder også dig, der har en stor interesse i alt, der har med teknologi at gøre. Benyt dig af nye, digitale løsninger Der er masser af muligheder for at involvere teknologi både, når det kommer til det, du investerer i, men også den måde, du investerer på. Det er nemlig efterhånden muligt at investere i mange forskellige ting, og en af de nyere muligheder er kryptovaluta. Denne digitale form for valuta har tiltrukket en stor mængde af opmærksomhed, og der er flere, der har oplevet stor succes med at investere i den. Den mest kendte kryptovaluta er uden tvivl Bitcoin, og der er god grund til at holde godt øje med denne valuta som investeringsmulighed. Hvis Bitcoin har fanget din opmærksomhed, så er næste skridt at komme i gang med investere, Også her kan du med fordel benytte dig af teknologi og digitale løsninger. Nemlig i form af investeringsrobotter. Her er investeringsrobotten Bitcoin Era et godt bud på en god robot, der gør det langt nemmere at investere. Hvordan virker en investeringsrobot? Investeringsrobotter lyder måske som et lidt mærkeligt og science fiction-agtigt koncept, og der er mange, der er tøvende overfor at lade en robot have adgang til at bruge penge. Men faktisk er en investeringsrobot en rigtig smart måde at investere på. Den vil ikke bruge flere penge, end hvad du har specificeret, og den gør en masse af arbejdet for dig. Da investering godt kan være tidskrævende, er dette en stor fordel for mange. Den kan desuden reagere og handle meget hurtigt, hvilket kan hjælpe dig med at få større gevinster og undgå store tab. Hvis du elsker at sætte dig ind i alt, der er nyt inden for teknologi, så er investeringsrobotterne et oplagt emne at dykke ned i, da det både er spændende, men også kan ende med at tjene dig en del penge.

Læs Mere »