Diverse

Hygge og personlighed er de største boligtrends i øjeblikket

Et hyggeligt hjem; Det er sikkert dét, de fleste drømmer om, når de skal indrette deres nye bolig, men hvordan indretter man sit hjem, så det er hyggeligt at være i? Det er uden tvivl forskelligt fra person til person, hvad man definerer som et hyggeligt hjem, men en personlig indretningsstil kan på mange måder hjælpe hyggen godt på vej. 

Skab personlighed i hjemmet

I mange år har den nordiske minimalisme præget tendenserne indenfor boligindretning og interiør, og det har i langt tid været moderne at indrette så minimalistisk og stilrent så muligt, men sådan er det ikke længere. I dag er det i langt højere grad på mode at indrette sit hjem så personligt som muligt.

De sidste par år er der kommet flere og flere boligblogs på de sociale medier, og det de hver især har tilfælles er, at indehaveren af profilen og boligen indretter med en personlig indretningsstil, men hvad er egentlig en personlig indretningsstil? En personlig indretningsstil er en måde at indrette på, hvor det er tydeligt at fornemme, hvem der bor i hjemmet. Det er langt fra svært at indrette med en personlig stil, og det er heller ikke ensbetydende med, at man ikke kan følge diverse trends indenfor boligindretning og interiør, det handler blot om, at man formår at skabe personlighed i hjemmet.

Skab hygge i hjemmet

Vi danskere elsker hygge, og derfor er det naturligt for os at forsøge at gøre vores hjem så hyggeligt som muligt. Der er mange måder at skabe hygge i hjemmet på, f.eks. kan man putte en masse puder, tæpper og stearinlys ind i hjemmet. Hvis man kigger på, hvad der trender indenfor boligindretning i øjeblikket, så er det også tydeligt, at hygge er kommet på mode. Hos Packhouse finder man eksempelvis et stort udvalg af interiørgenstande, som kan bidrage til at skabe hygge i hjemmet.

Møbler kan også være med til at skabe en hyggelig fornemmelse i hjemmet. Du kan f.eks. udstille alle dine finurlige nipsting i et vitrineskab, hvilket også vil bidrage til en personlig indretningsstil. Vitrineskabe er kommet på mode igen, og heldigvis finder du et stort udvalg af vitrineskabe hos Packhouse fra kendte mærker såsom Nordal. Vitrineskabe kan på mange måder bidrage til at skabe en personlig indretningstil, og hvad enter du foretrækker et nordal vitrineskab, et sort vitrineskab eller et eg vitrineskab så kan du med garanti finde et vitrineskab, der vil passe perfekt ind i den personlige indretning hos Packhouse.