Forside

dan-formsma-v340NKLKUXk-unsplash

Makeup-artist

Cecilie Sandra Hilleborg

Hej og velkommen til min blog! Her blogger jeg om fashion og beauty. Jeg er uddannet makeup-artist i 2016 og arbejder nu freelance på forskellige tv-produktioner.

Her vil jeg dele alle mine bedste fashion-råd og beauty-tips til dig, der ønsker at forskønne dit liv. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

XO
Cecilie Sandra

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med mig, så kan du kontakte mig her og jeg vil forsøge at svare så hurtigt som muligt.

Partnere

Små vaneændringer der leder til en sundere hverdag

Du vil nok gerne være lidt sundere i din hverdag. Det er de færreste, der har en ekstremt sund livsstil, og vi er mange, der ville ønske, at vi kunne være lidt sundere til dagligt. Men det er faktisk ikke så svært at komme på rette spor mod en sundere livsstil. Der er mange små ændringer, du kan lave, der gør dagligdagen sundere, men uden, at det behøver at kræve særlig store ændringer i dine daglige rutiner. Find inspiration her og kom godt i gang. Sunde kosttilskud Kostene er et oplagt sted at starte på vejen mod en sunderes livsstil, og der er heldigvis flere små og nemme ændringer, du kan lave ved din daglige kost, som gør den sundere. Det kunne være at skifte nogle af kulhydraterne ud med sundere alternativer, men det kunne også være ved at tilføje sunde kosttilskud. Der er et væld af kosttilskud tilgængelige, og de lover alle at hjælpe dig med at blive sundere. Det er dog langt fra dem alle, der holder, hvad de lover. Men hvordan sorterer man i dem, så man står tilbage med de tilskud, der faktisk fungerer? Ofte er det en god idé at tage udgangspunkt i mere naturlige ingredienser. Kig for eksempel på MCT olie. Denne olie kan hjælpe dig med at få mere energi og tabe dig. Gå ind og klik her, hvis du gerne vil lære mere om MCT olie, og hvordan det kan hjælpe dig med en sundere kost. Mere motion Det er sundt at få rørt sig. Det er der ingen tvivl om. Men det kan godt være svært at finde tiden og overskuddet til at få nok motion i løbet af hverdagen. Derfor kan det være en god idé at tage fat i dine daglige rutiner og gøremål og se, om nogle af disse kan ændres, så de giver dig mere motion. Det kunne være, at du kunne tage cyklen til arbejde i stedet for bilen eller offentlig transport. Det kunne også være, du kunne gå hen til vennerne, til supermarkedet eller til nogle af dine andre daglige ærinder. Det er en nem måde at få mere motion arbejdet ind i din dagligdag uden, at det behøver at tage speciel meget længere tid. Hvis du gerne vil komme i bedre form, vil det ofte være nødvendigt med lidt mere intens motion. At cykle, løbe eller gå i et raskt tempo kan hjælpe dig med at træne konditionen og komme i bedre form. Hvis du får gjort det regelmæssigt, behøver det ikke at være i særlig lang tid ad gangen.

Læs Mere »

Giv Tyskland en chance 

Tyskland kender du nok mest som det store land mod syd, du kører igennem, når du gerne vil videre sydpå. Italien, Frankrig, ja selv Østrig og alperne kalder. Men har du nogensinde overvejet at tage på Ausfahrt og udforske, hvad Tyskland har at byde på? Tyskland og tyskerne er nemlig ikke så strikse, når det kommer til stykket. Du kan således finde dit næste wellness-ophold syd for grænsen.   Tyskland er meget mere end både motorveje, rastepladser, bratwurst og glühwein til juletid. Du kender måske Tyskland bedst som et gennemfartsland, men med over 80 millioner er det faktisk Europas folkerigeste. Og de er lige så rige på traditioner, som alle andre lande.   Og hvad nu hvis du kunne tage lige syd for grænsen for at slappe af? Wellness ophold i Tyskland er slet ikke så umuligt, som det lyder. Du kan gå på opdagelse i den verden af gode tilbud, der ligger lige foran dig og finde et billigt ophold på hotel i en gren af Tyskland, som du endnu ikke har besøgt.    Ein bisschen Frieden  Tysk historie bugner jo ikke ligefrem af fred og ro. Men tyskerne i dag er et særdeles fredfyldt og venlig folkefærd, der bare gerne vil nyde deres fodbold med en god øl og pølse til. På den måde er de ikke meget anderledes end danskerne. Derfor er du også garanteret et stille og roligt ophold på en af de utallige wspahoteller, der findes i Tyskland.   Faktisk har Tyskland en lang og rig historie med netop kurophold. I gamle dage, hvis man skulle have sjælefred, kunne man tage på kurophold i de sydtyske bjerge eller andre bakkede landskaber omgivet af gamle fyrsteslotte og naturlige kilder. Det gjorde stederne eftertragtede, dog var det kun de rigeste, der havde råd til den slags.  Find et billigt kurophold  I dag er det de færreste, der har råd til en forlænget weekend på et af Tysklands bedste spahoteller. Alting er lidt billigere syd for grænsen, og du kan spare masser af penge ved at gøre Tyskland til din næste wellness-destination.   På vej hjem kan du så i øvrigt spare yderligere ved at gøre en god grænsehandel. Det er stadig en stolt tradition, som mange danskere fortsat gør, og man skal bare lige et smut over grænsen for at spare hundredvis af kroner på varer som øl, slik og spiritus. På den måde kan du slå to tyske fluer med et smæk.    

Læs Mere »

Kickstart en sundere hverdag med Sund Takeaway

Er du også en af dem, som er lidt for forfalden til at købe takeaway, når du løber tør for idéer til aftensmaden? Når hverdagen bliver lidt for travl, og der er mange ting, der skal ordnes og holdes styr på, så er takeaway nogle gange den bedste løsning. Desværre er takeaway sjældent den sundeste løsning, og sundhed og takeaway går sjældent hånd i hånd, med mindre man vælger måltidskasser fra Sund Takeaway. Spis sundt uden at bruge længere tid i køkkenet Der er mange, der drømmer om en sundere hverdage. Der er ingen tvivl om, at sund kost er vejen frem, hvis man gerne vil leve sundt, men det kan være svært at finde på kalorielette måltider, når tid og overskud mangler. Derfor er det også de færreste, der har lyst til først at bruge lang tid i supermarkedet på at handle ind til hvad der nu måtte være på aftenens menu for derefter at gå hjem og forberede maden. Der er derfor ikke noget at sige til, at Takeaway er den hurtigste løsning, men hvis man går op i at spise sundt, så er takeaway sjældent det rette valg. Det vil Sundtakeaway lave om på. Du har sikkert hørt om måltidskasser, hvor du får råvarerne leveret lige til døren. Det eneste du skal gøre er at forberede maden. Med Sund Takeaway er det endnu nemmere. Udover at være sundt så er Sund Takeaway også den hurtigste og mest effektive måde at få mere tid i hverdagen. Hos Sund Takeaway får du nemlig færdiglavet retter leveret lige til døren, og så er de ovenikøbet kalorielette, så du ikke behøver bekymre dig om at spare ekstra meget på kalorierne de næste par dage. Få alle måltider leveret De fleste måltidskasser tilbyder aftensmåltider, som er klar til at blive tilberedt. Sund Takeaway er innovativt, fordi de tilbyder færdiglavet retter, men udover det så kan du også vælge at få alle dagens måltider leveret. Hvis du gerne vil kickstarte eller fastholde en sund livsstil i en travl hverdag, så er Sund Takeaway den rette løsning til dig. Se mere om Sund Takeaway og få en sundere hverdag.

Læs Mere »

Kærlighed er klar til dig på nettet

Der kan være mange grunde til, at du ikke har prøvet netdating endnu. Måske har du hørt nogle grumme historier – kan man nu virkelig stole på, at folk er, hvem de giver sig ud for at være? Men sandheden er, at internettet er kommet for at blive. Det er en ny måde, vi socialiserer på, og det tilbyder nogle helt andre muligheder for os. Også på datingfronten. Læs videre og bliv klogere på fordele ved netdating frem for at sidde derhjemme og vente på at kærligheden kommer til dig. Internettet er den fagre nye verden. Måske havde du troet, at du skulle møde drømmekvinden eller drømmemanden i den virkelige verden. Sagen er bare, at meget af vores færden foregår på nettet i dag, at selv vores kærlighedsliv er kommet derind. Internettet er lige så meget en del af den virkelige verden, som dit fjernsyn er det. Og vi kan lige så godt vænne os til det. Masser af muligheder på internettet Med internettet er der nemlig også en masse dating sider. Dating er, når man mødes med en af enten modsat eller samme køn i håb om at finde kærligheden. Det er lige så naturligt, som det lyder, og der er ingen grund til, at du snyder dig selv for de muligheder, der er derude. For hvornår møder du lige kærligheden nede i supermarkedet? Eller solcentret? Måske er alle dine kolleger allerede afsat til anden side, og hvad gør du så egentlig? På internettet er der masser af singler med samme drømme og håb som dig. På internettet kan du nemlig søge med god samvittighed. Du kan finde folk med samme interesser, men også folk der er helt forskellige fra en selv. Vi kan ikke forberede os på kærligheden. Vi kan ikke planlægge den. Men vi kan åbne os for den, og se hvad der sker af muligheder. Så længe vi er åbne for muligheden, så kan alting ske. Vent ikke på kærligheden, men opsøg den Kærligheden kommer ikke, bare fordi du kalder på den. Dating på nettet er en måde for dig at møde nye mennesker på. Hvis man isolerer sig selv derhjemme, kan man være sikker på, at der ikke sker noget som helst. Det kræver lidt mod at komme i gang med netdating, men til gengæld er det svært at stoppe, når man får den gode kontakt på plads. Og hvis du skulle være så heldig at møde nogen, du godt kan lide, så er det jo, lige som det skal være. Mulighederne ligger derude, du skal bare tage dem. Netdating er en måde at komme i gang på, og du kan prøve dig frem og se, hvilken datingside der passer bedst til dig og din smag.

Læs Mere »

Gør din bolig unik

Jeg elsker unikke boliger. Det er fint, at man følger trends og mode, men der må bare gerne være de små detaljer her og der, som fortæller en historie om personen, der bor i hjemmet. Vores bolig er et af de steder, vi tilbringer allermest af vores tid, så det giver god mening, at vi prøver at få den til at føles hjemlig. Og her synes jeg, at der skal være plads til de sjove, finurlige og personlige detaljer. Det gælder bare om at finde frem til dem. Udtryk dig med kunst Du behøver ikke selv at male kunsten til din væg, men den kunst du vælger at hænge op, kan i høj grad være med til at påvirke hele hjemmets atmosfære. Det kan være minimalistisk, klassisk eller farvestrålende. Det vigtigste er blot, at det giver dig en form for værdi. Måske bliver du glad, når du ser på det, men det kan også være, det får dig til at reflektere. Lige meget hvad, skal det helst have en form for positiv virkning på dig. Der er mange, der godt kan lide tanken om at hænge noget flot kunst på væggene, men har svært ved at finde den. Her er Mynewart.dk blandt andet en god side at kende til. Du har muligheden for at blive inspireret, få dig et god indtryk af udvalget og finde frem til, hvad der passer bedst til din bolig. Vær ikke bange for at vælge noget med farver, hvis det gør dig glad. Selvom du ikke ser lignende kunst hjemme hos dine venner, er der intet i vejen med at have noget, der er unikt og anderledes. Når det kommer til at finde den rette inspiration, er det en stor hjælp at benytte sig af sider som mynewart. Man kan nemt føle, at man bare ser det samme igen og igen, når man kigger i boligmagasiner. Her er det ofte hele rum, der er indrettet efter den aktuelle trend. Men for at give indretningen et personligt twist, kan det være rigtig effektivt at kigge efter unikke varer online, der kan tilføjes til boligen. Alt behøver ikke at matche Selvom matchende designs og farver måske virker tilfredsstillende for øjnene, kan det give et helt særligt udtryk, når man kombinere forskellige varer. Et “mismatch” kan sagtens være en stil i sig selv, og man ser ofte, at folk bevidst har valgt at købe 6 forskellige slags spisebordsstole til deres spisebord. Med et mismatch har du muligheden for at udforske mange forskellige stilarter. Nogle gange vil du måske opleve, at det kommer til at skabe et “sammenstød” af stilarter, men her gælder det bare om at prøve sig frem. Du kan ende med at finde en sammensætning af møbler og dekoration, der ser helt fantastisk ud. Hvis du gerne vil skabe lidt ro i kaoset, kan det være et fordel at udvælge et farveskema, som du vil holde dig indenfor. Meget forskellige farver kan nemlig i højere grad virke forstyrrende end meget forskellige designs kan. Giv dig selv lov til at eksperimentere og se dit hjem som et løbende projekt, der kan udvikles igen og igen.

Læs Mere »

Tips til naturligt sundt hår

De fleste af os drømmer om naturligt sundt hår, et hår der har naturlig glans og som ikke ser slidt og livløst ud. Der findes heldigvis en masse nye og innovative løsninger, for dig der gerne vil få det hår du altid har drømt om. Det kan du læse mere om her.  Skønhed kommer indefra Du har helt sikkert hørt udtrykket om at skønhed kommer indefra. Som regel mener man at der er det indre der tæller, men i lidt mere bogstavelig forstand, så kan man også sige, at hvad du indtager også kan have noget at sige for, hvordan du ser ud. Dette gør sig særligt gældende i forbindelse med hud, hår og negle. Dette er nemlig ting der kræver en helt særlig sammensætning af mineraler og vitaminer, for at kunne vokse og udfolde sig optimalt. Måske udnytter du ikke dit fulde potentiale? Der er heldigvis noget du kan gøre ved det. Tilskud til hud og hår Det er blevet ekstremt populært at spise tilskud til hud og hår. Tit er dette tilskud der indeholder collagen og komplekse B-vitaminstrukturer, for at sørge for at tilføre hud og hår den næring som skal bruges. Mange oplever at de kan se en stor forskel efter nogle uger, når de finde der rigtige vitaminer. Noget af det mest populære lige nu, er det der hedder hårvitaminer. Der er mange brands at vælge mellem, og alle er ikke lige troværdige og har lige gode resultater. Derfor er det en god ide at lave grundig research, inden du bestiller hårvitaminer. Da kan du finde de bedste hårvitaminer og få mest muligt ud af det produkt du vælger at købe. Hårvitaminer giver dit hår et ekstra vitaminboost, og det kan være løsningen for dig der føler at dit hår vokser for langsomt eller bliver hurtigt slidt, når det vokser til en vis længde. Det er også en god løsning for dig, der drømmer om tykkere og mere glansfuldt hår. Naturlig skønhed Naturlig skønhed er in, og derfor er det ikke så mærkeligt at hårvitaminer hitter i så høj grad som det gør. Det er nemlig fordi vi drømmer om et naturligt resultat, som ikke bare kan løses med en god glasspray eller en silikoneholdig shampoo. Gå ind og læs mere på hair blog skønhedsblog, hvis du vil vide mere om hvad hårvitaminer potentielt kan gøre ved dit hår.  

Læs Mere »